Gavekort på opplevelser

Ta et steg utenfor vår materialistiske hverdag. Gi heller bort en opplevelse denne julen! Vi har både skreddersydde gavekort og gavekort på spesifikke behandlinger.

Dersom du behøver assistanse, eller vil bestille, send en melding til facebook siden, eller på epost til annegrethefuruholmen@gmail.com

Alle våre gavekort er gyldige i ett år. Vi er fleksible med gavekortene, dersom det skulle være et behov for endring i behandling

Massasje

Et perfekt gavekort til de som har behov for å løse opp stiv rygg og nakkemuskler. Etter slitasje og stress, bygges det opp avfall og knutepunkter i musklene. Dette fører til at musklene spenner seg. Heldigvis kan stive muskler og knutepunktene løses opp ved riktig behandling.
Behandlingene utføres av Anne Grethe Furuholmen

Hudpleie

Gavekort på hudpleie er en opplevelse man unnder de som trenger litt ekstra pleie. Man kan velge blandt forskjellige behandlinger.
En legger seg oftest ned på en seng, hører på avslappende bakgrunnsmusikk og slapper meget godt av. Behandlingen utføres av Anne Grethe Furuholmen

Fot

Her snakker vi om helse og velbehag. Alle trenger vi gode føtter. Vi fjerner tørr, hard og sprukken hud, filer ned og klipper negler.
Behandlingen utføres av Anne Grethe Furuholmen

Vanskelig å velge?

La mottakeren velge hvilke hva han/hun ønsker å bruke gavekortet på. Her kan du bestille et generelt gavekort som kan brukes på både produkter og behandlinger.
Legg inn en valgfri sum