nyheter

Her vil vi vise de nyeste behandlingene og teknologiene vi får inn.

Collagen Tråd Løft -

1 990,-

Hva gjør DS V-Line Collagen Rope:

Ved hjelp av ulike ingredienser som er pakket inn i smarte transportører, vil man kunne stimulere kollagen fibre i dermis, midlertidig bygge opp og fylle ut i det aktuelle området, samt aktivere hudens celler til selv å jobbe fortere og bedre.

I tillegg til å gi en strammere hud som minimerer rynker og fine linjer i området hvor collagen Rope er brukt, vil det også styrke hudbarrieren og hjelpe huden å revitalisere og regenerere seg selv (Noe som dessverre avtar med alderen).

En utrolig flott behandling for oss voksne!

1 Behandling 1990;

Kur på 3 behandlinger 5670;

DS V-Line Collagen Rope kan:

• Minimerer rynker og linjer.

• Løfter og forbedrer hudens struktur.

• Frisker opp sliten og gusten hud og gir glød, bedre elastisitet og minimerer de Naso labiale linjer.

• Styrker hudens barriere.

Områder som kan behandles:

• Rynker rundt øyne

• Rynker i panne området

• Naso labiale linjer

• Rynker på hals og dècolltè

• Rynker på hender

• Behandlingen er effektiv på alle rynker- også de dypere.

Behandlingsforløp: 3-4 behandlinger innenfor 30 dager ut ifra hudtype/tilstand. Deretter ved behov.

Peel & Go - 20 min. -

649,-

En fin og rask behandling for deg som ønsker en «førstegangs» erfaring av en ansiktsbehandling eller en introduksjon til en av våre produktserier, Nimue eller pHformula. Vi tilpasser og tilrettelegger for hudens tilstand og behov. Passer for alle - både som en “lunch-peel”, førstegangsbehandling, kur eller vedlikehold. Også en perfekt 'party peel', brudebehandling eller den spesielle anledningen du vil gløde litt ekstra og la makeup´en sitte hele dagen/kvelden. 

Kronisk rødhet-Rosacea -

1 290,-

C.R (chronic redness) er en behandling for å styrke en sensitiv hud - rødhet, betent akne, de som lider av rosacea, atopisk eksem, perioral dermatitt eller annen type kronisk rødhet i huden. Inkluderer beroligende-og behandlende maske, samt massasje av skulder, nakke og hodebunn.
Pre resurfacing home care: 2 – 3 weeks prior to the treatment.

pHformula CR recovery:

C.R (Chronic Redness) recovery er et behandlende og beskyttende serum med en unik kombinasjon av aktive ingredienser som jobber i synergi for å roe ned all type kronisk rødhet i huden. Rødhet som eksempelvis skyldes ekstremt tørr hud, eksem, rosacea og betent akne. Serumet er også proppfull med antioksidanter og virker antiinflammatorisk, som vil styrke hudens naturlige forsvarsmekanismer og hudens helse.

BRUK: Etter rens, morgen og/eller kveld under dag/nattkrem og SPF. Eller som anbefalt av din hudterapeut.

Str: 30 ml


Post resurfacing home care:
Patients should use the pHformula E.X.F.O. cleanse for soothing post treatment cleansing and exfoliation.

Patients should use the prescribed pHformula recovery treatment to enhance overall results and to assist with the post-treatment healing processes.

The use of the pHformula U.V. protect SPF 30+ is essential to protect the skin from UV radiation. Please note that it is recommended that extended sun exposure must be avoided, especially in the 10 days prior to the treatment.

GET THIS TREATMENT

Lymfedrenasje med Vakuum -

990,-

Dette er en fantastisk behandling som er en storrengjøring av kroppen . Øker blodsirkulasjonen og hjelper kroppen med og fjerne gift og avfalls stoffer.Lymfedrenasje med vakuum sies å være en meget effektiv metode, og omtales som en storrengjøring av kroppen. Vakuumbehandlingen utføres med vakuumkopper som er tilkoblet et sug. Før koppene plasseres på kroppen (langs lymfebanene), smøres det aktuelle området inn med olje, slik at det blir enklere å dra vakuumglasset rundt. Vakuumet stimulerer lymfesystemet og skaper et undertrykk som blant annet bidrar til økt blodsirkulasjon. ca 60 min

Er meget viktig for imunforsvaret ved å frakte de hvite blodlemene, rundt i kroppen.De hvite blodlemene i kroppen bekjemper og ødelegger bakterier, virus og andre skadelige mikroorganismer som har sluppet inn gjennom detb ytre imunforsvaret, huden og slimhinnene. Dette passer for deg om du har disse symtomer:

 • Dårlig imunforsvar
 • Tom for energi
 • Er stresset
 • Ønsker vektreduksjon
 • Har fibromyalgi
 • Har revmatiske lidelser/ gikt
 • Lymfesykdom
 • Har ødemer
 • Cellulitt plager
 • Kvisehud
 • Plages av deprsjon
 • Vond nakke , skuldre

Body&Bess m/Ice Cubes -

1 390,-

Body&Bess spesial behandling med ice cubes kombinerer velvære og cryoterapi.

Mer hydrert hud: gjennom å kjøle ned hudcellene holder det på cellular og intracellular fukt i huden mye lengre.

Mykgjør og strammer opp huden: gjennom å lukke porene vil ingredienser som peptider, hyaluronsyre og retinol absorbere raskere i huden. Cellefornyelse øker og reparerer kollagen ved hjelpe av vekselsvis varm og kall terapi

Gir glød: Gjennom å kjøle ned underhuden blir blodsirkulasjon aktivert. Nedkjølingen holder oxygenet i blodet lengre aktivt og øker styrken i veggene til blodcellene sånn at det vil styrke hudbarriereren og bedre feks couperose

Fresh hud: Det øker ikke bare blodsirkulasjonen men også lymfesirkulajsonen. Giftstoffer fjernes enklere og roer ned huden. Cellene lever lengre pga at både mastocytter og makrofager er under mindre press og huden återfår sin glød og lyster. Vi kan også se mindre hevelse under øynene og det vil gi mindre mørke partier.

Beroliget hud: Gjennom at kjøle ned huden så vil det roe ned. Roe ned sensitivitet, irritasjon og rødhet.